Pehea e hoʻomākaukau ai i nā palu kui hou no ka hoʻohana ʻana

puluna kui

Hiki iā ʻoe ke ʻike inā kūʻai ʻoe i kahi pulupulu hou no nā lawelawe nail, ʻoʻoleʻa nā bristles a loaʻa kahi koena keʻokeʻo.ʻO kēia koena he kāpī Arabic, he kiʻiʻoniʻoni starch.Hana nā mea hana a pau i nā pulupulu me kēia gum no ka pale ʻana a mālama ʻana i kāu pulupulu i ke ʻano ma ka hele ʻana a ma mua o ka hoʻohana ʻana.Pono e wehe pono ʻia kēia ʻōpala ma mua o ka hoʻohana ʻana i ka pulupulu no ka manawa mua me he mea lā ʻaʻole, hiki ke hoʻokaʻawale i ka waihoʻoluʻu o kāu huahana a me nā lauoho o ka pulupulu e māhele i ka waena.

No ka hoʻomākaukau ʻana i kāu pulupulu kui:

1. Wehe i ka lima plastik mai kāu pulumu hou.Mai hoʻihoʻi i kēia i ka wā i pili ai ka pulupulu me ka wai acrylic no ka mea hiki i ka wai ke hoʻoheheʻe i ka plastic me ka lauoho o ka pulupulu.

Pahū-hou-450x600

2. Ma ka hoʻohana ʻana i kou mau manamana lima, e uhaʻi pono i ke kāʻei Arabic ma kou lauoho lauoho a hoʻomaka e hoʻohenehene i nā lauoho o kāu pulupulu.E ʻike ʻoe i kahi lepo maikaʻi e puka mai ana mai loko mai o ka pulupulu.ʻO kēia ke koena gum e wehe ʻia nei.Pono e hana i kēia a ʻaʻohe lepo i koe.ʻO kēia wale nō ka manawa e hoʻopā aku ai ʻoe i kāu bristles brush.ʻO ka hoʻopā ʻana i kou bristles ke hoʻomaka ʻoe e hoʻohana i ka pulupulu hiki ke alakaʻi i ka overexposure iā ʻoe a me ka huahana haumia no kāu mea kūʻai.

Arabic-Gum-in-Brush-450x600

Inā ʻike ʻoe he paʻakikī ka hoʻohana ʻana i kou manamana lima, ʻoi aku ka nui inā ʻaʻole nui ka ʻaoʻao manuahi, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i kahi mea hana e like me ka lāʻau ʻalani a i ʻole ka ʻokiʻoki ʻokiʻoki e komo pono i loko o ka ʻōpū o ka pulupulu e wehe i nā ʻōpala i koe.Ke hoʻomaka ʻoe i kēia kaʻina hana, e ʻike ʻia ka pulupulu i luna.He mea maʻamau kēia a e noho like me kēia a hiki i kou hoʻomaka ʻana i kāu pulupulu.

Prepping-nail-brush-450x600

3. Hiki i ke kaʻina hana ke lawe i kekahi manawa no ka wehe ʻana i nā koena a pau mai kahi palahū, ʻoi aku hoʻi me nā pulupulu ʻōpū nui.Ke manaʻo ʻoe ua wehe ʻoe i kēia koena a pau, e hoʻopaʻa i ka pulupulu i kahi kumu māmā e kōkua iā ʻoe e ʻike inā aia kekahi lepo i koe.Inā pēlā, e hoʻomau a hiki ʻole ke ʻike hou ʻia kēia.

Wehe-ka-koena-450x600

4. I ka pau ʻana o ke koena a pau, pono ʻoe e hoʻomaʻamaʻa i kāu pulupulu kui, ma muli o ke ʻano o kāu e hoʻohana ai.I ka hoʻomaʻemaʻe ʻana a me ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i kāu pulupulu, e hoʻohana mau i ka neʻe wili mālie e hoʻopaʻa i kāu pulupulu i kahi kiko a paʻa i kona ʻano.

Palaki-Primed-490x600

  • Nā Palaki Acrylic

Ma hope o nā ʻanuʻu ma luna, i kēia manawa e hoʻomaka i ka pulupulu i ka monomer.E hoʻokomo i kahi monomer liʻiliʻi i loko o kahi kīʻaha dappen a hoʻopaʻa i kāu pulupulu i loko a i waho a hiki i ka pulu ʻana o kahi monomer.Wehe i ka monomer nui ma kahi holoi holoi a hoʻolei pololei.

  • Nā Palaki Gel

Ma hope o nā ʻanuʻu ma luna, e hoʻomaʻemaʻe me ka gel maʻemaʻe.E hoʻohana i ka gel i loko o ka pulupulu me ka hoʻohana ʻana i nā neʻe haʻahaʻa haʻahaʻa a ʻeleʻele ka lauoho.E nānā i ka uhi ʻia o nā lauoho a pau i ka gel a laila e wehe i ka gel keu me ka holoi ʻole.Ke hoʻomaka mua ʻia, e hoʻololi i ka poʻi e like me ka lā a me ka kukui UV e hoʻōla i ka gel ma ka pulupulu.ʻO ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i kāu pulupulu gel e kōkua i ka neʻe ʻana o ka gel me ka ʻoi aʻe o ka wai a pale i ka ʻili ʻana i kāu pulupulu.

  • Peʻa Acrylic / Pale Wai

Ma hope o nā ʻanuʻu ma luna, e hoʻomaʻemaʻe i kāu pulupulu i ka wai a i ʻole e hoʻohana i kahi holoi pēpē.Makemake kekahi mau ʻenehana e hoʻohana i kahi liʻiliʻi o ka ʻaila cuticle a i ʻole nā ​​​​kopa palaki kiʻi kikoʻī.

Pono ʻoe e hoʻolilo i ka manawa e hoʻomākaukau pono ai i kāu polu kui ma mua o ko lākou hoʻohana mua ʻana, e hōʻoia ana e lōʻihi ka lōʻihi o kāu pulupulu a ʻaʻole ʻoe e ʻike i nā pilikia i ka wā e hiki mai ana.


Ka manawa hoʻouna: Mei-18-2021